Hilde Geuens

Ik ben in 1974 geboren en getogen Kempenaar met Limburgs DNA. Ik ben mama van 3 oudere kinderen, echtgenote en mede-hoeder van een handvol boerderijdieren.

Na het behalen van een master in de arbeids- en organisatiepsychologie (1997), werkte ik steeds binnen Learning & Development in verschillende kleine en grote organisaties: provincie Limburg, Siemens, Red Monkey Company en UCLL.

Ondertussen volgde ik, naast een aantal coaching opleidingen, een 4-jarige therapie-opleiding (2017) en coördineerde ik het postgraduaat talentontwikkeling van UCLL. Momenteel ben ik daar nog docent binnen het postgraduaat coaching en mentoring.

 

In 2015 startte ik mijn eigen praktijk als (loopbaan)coach en psychotherapeut in Herenthout. Daar coach en begeleid ik individuen en koppels. Ik werk ook heel graag met groepen, daarom geef ik ook trainingen en begeleid ik teams en organisaties rond thema’s als communicatie, persoonlijk leiderschap, motivatie, talentontwikkeling, veerkracht en stressmanagement. Wat mij écht passioneert, is mensen met zichzelf en met elkaar verbinden, in hun kracht zetten en helpen groeien.

 

Binnen de survivalacademie geef ik vormingen rond stressmangement en veerkracht.

Je vindt ook meer info over mij op: www.hildegeuens.be en https://www.dialogisch.be/loopbaancoaching/herenthout-hilde/